Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > SERBIA FASHION WEEK ПРИПРЕМА СПЕКТАКЛ ЗА СВОЈЕ ЈУБИЛАРНО ДЕСЕТО ИЗДАЊЕ!

SERBIA FASHION WEEK ПРИПРЕМА СПЕКТАКЛ ЗА СВОЈЕ ЈУБИЛАРНО ДЕСЕТО ИЗДАЊЕ!

Јубиларно, десето издање Serbia Fashion Weeka биће одржано од 24. до 29. априла. Тим Serbia Fashion Weeka припрема велика изненађења поводом овог јубилеја, а између осталих, велика новина огледа у се локацијама које ће моду представити на несвакидашњи начин. Специјално отварање Serbia Fashion Weeka биће одржано у Дунавском парку, алтернативна мода биће приказана у Кинеској четврти, у СКЦ Фабрици, ревијални део је и ове године смештен у Конгресни центар Мастер Новосадског сајма, док ће затварање бити одржано у Српском народном позоришту.

Отварање Serbia Fashion Weekа представиће праву уметничку бајку. Уз учешће 150 манекена обучених у моделе дизајнера који стижу из 30 различитих земаља света међу којима ће бити најзначајнији светски, регионални и домаћи модни креатори, Serbia Fashion Week ће поклонити Новосађанима и свим модним сладокусцима из региона и Европе вече за памћење. Дунавски парк који ће бити отворен за све посетиоце биће претворен у једну од највећих модних писти Европе а специјални ефекти и сценографија учиниће га чаробним.

Затварање овог интернационалног фестивала моде и уметности биће уприличено у Српском народном позоришту када ће своје моделе али и својеврстан перформанс представити једна од највећих модних креаторки на свету чије ће име ускоро бити објављено. Како њене ревије и читав уметнички концепт представљају велики продукцијски подухват за сваку организацију, СНП биће савршен простор за овај екстравагантан и незабораван догађај.

Будите у току на http://www.serbiafashionweek.com/ и https://www.facebook.com/serbiafashionweek/

Оставите одговор

Top