Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > Repertoar za 18.05.2016. i premijera filma X-men:Apokalipsa

Repertoar za 18.05.2016. i premijera filma X-men:Apokalipsa

ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА „X-МЕН:АПОКАЛИПСА“

Сутра, 18.05. у 20 часова премијерно ће бити приказан нови филм који стиже из Марвеловог студија, „X-мен: Апокалипса“.

Такође, сутра се организује и акција „Арена Мен“ за све мушкарце који буду купили улазнице за премијеру филма „X-мен“. Очекују их занимљиви поклони и сјајан филм!

X-мен: Апокалипса приказује сукоб међу мутантима након што се први икад створени “X-човек” одлучи да се освети својим непријатељима. Апокалипса окупља четири јахача: Сторм, Ејнџел, Псајлок и Магнета и са њима ће покушати да коначно ,,очисти” свет од људи и слабих мутаната, и тако створи нови светски поредак којим би владао. Мистик, уз помоћ Професора X и екипе младих X-мена покушаће да их заустави и спаси човечанство од потпуног уништења.

Поред нових ликова, занимљиво је и то да се напокон у овом делу потврђује да је Магнето (Мајкл Фасбендер) у ствари отац Квиксилвера (Евана Петерса).

У последњем трејлеру који је изашао, Квксилвер саопштава Мистик (Џенифер Лоренс) „Магнето је мој отац“. Али како ће на то утицати Апокалипса? Да ли ће се умешати у породичне везе? Да ли је ово велики мотив за Квиксилвера да изађе из подрума своје мајке и покуша да пронађе свог оца и помогне му да схвати праве вредности? Сазнајте на премијери.

Оставите одговор

Top