intel hd graphics 4000 driver windows 10 64 bit download windows 7 enterprise or ultimate which is better free corel videostudio pro x7 free full version with crack kickass free conan exiles pc free jre windows 10 64 bit download fl studio 20 download windows 10
Налазите се овде
Почетна > Друштво > PETA 3X3 STREET LIGA OD 30. JUNA DO 21. JULA U NOVOM SADU

PETA 3X3 STREET LIGA OD 30. JUNA DO 21. JULA U NOVOM SADU

Ljubitelje basketa očekuju majstorije na terenu, muzički program i dodatni sadržaji.

Novi Sad je iznedrio neka od najvećih svetskih imena u basketu 3×3 i samim tim postao prestonica ovog sporta. Ljubitelji basketa će i ove godine, peti put po redu od 30. juna, zaključno sa 21. julom imati priliku svakog četvrtka da prate 3×3 street ligu, ali i da zaigraju baket i ove godine na, sad već poznatoj lokaciji, na terenu OŠ Đorđe Natošević u Starom gradu.

Svi ljubitelji basketa, bilo da se ovim sportom bave iz zabave, bilo da su amateri ili profesionalci, mogu da prijave svoju ekipu putem mejl adrese 3x3streetleague@gmail.com. Prijave su počele 20. juna. Liga se odigrava u 4 kola, a za pobednike organizatori su ove godine pripremili novčane nagrade. Liga prvi put ima finansijsku podršku partnera i to baš od lokalne kompanije “Inobačka”.

Otvaranje sezone zakazano je za 30. jun od 18h, a osim atraktivne lokacije, ovogodišnja 3×3 street liga donosi i razne propratne sadržaje. Novosađani će tokom otvaranja, osim u kvalitetnom basketu, uživati i u sjajnoj muzici koju donose DJ Filip Grujić, DJ Rasheed, DJ Georg i mnogi drugi, u 3bir kraft pivima, vinima kuće Kovačević, ponudi Loft kafeterije promociji Red bulla.

Svaki četvrtak u navedenom periodu u OŠ Đorđe Natošević rezervisan je za atraktivno takmičenje u basketu 3×3, a na terenu ćemo, osim basket majstorija imati priliku da gledamo i višestruke svetske prvake u ovom sportu.

Dokažimo još jednom da je Novi Sad prestonica basketa! Podržite 3×3 street ligu. Vidimo se na terenu i na tribinama.

Izvor: TV Ars medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Top