Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ – МРАЧНИЈЕ“ ПОГЛЕДАЛО ПРЕКО 100 000 ЉУДИ!

„ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ – МРАЧНИЈЕ“ ПОГЛЕДАЛО ПРЕКО 100 000 ЉУДИ!

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да је романтични трилер „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ – МРАЧНИЈЕ“ (FIFTY SHADES DARKER) погледало преко 100 000 људи у Србији и Црној Гори.
Други наставак светског бестселера и феномена „Педесет нијанси“ премијерно је приказан 8. фебруара и врло брзо је постао омиљен међу нашом публиком.

 

Наставак приче о очаравајућем Кристијану Греју (Џејми Дорнан) и Анастазији Стил (Дакота Џонсон), позива вас да се препустите нечему, за нијансу мрачнијем, па уколико још увек нисте погледали филм о коме прича цео свет, учините то већ данас у вашем омиљеном биоскопу.

unnamed (2)

Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

unnamed

У наставку се поново појављују оскаровка Марша Геј Харден, Џенифер Еле, Лук Грајмс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини, којима се по први пут придружују оскаровка Ким Бејсингер, Бела Хиткот и Ерик Џонсон.

Извор: Taramount film

Оставите одговор

Top