Налазите се овде
Почетна > Култура > Музика > МУЗИЧКО СЦЕНСКИ СПЕКТАКЛ „LORD OF THE DANCE“ УСКОРО У БЕОГРАДУ

МУЗИЧКО СЦЕНСКИ СПЕКТАКЛ „LORD OF THE DANCE“ УСКОРО У БЕОГРАДУ

Ближи се уторак 10. април када ће јединствени шоу „LORD OF THE DANCE“ који представља савршену комбинацију плеса, музике и најсавременијих специјалних ефеката, поново стићи у београдски Сава Центар, са почетком у 20 часова.

Карте су у продаји на свим Евентим продајним местима, преко линка: https://bit.ly/2CYs93m и на благајни Сава Центра, а цене се крећу у распону од 2.200 до 3.500 РСД.
Обезбедите на време улазнице за овај спектакл који годинама пуни хале широм света, обара рекорде и оставља гледаоце без даха!

Домаћа публика ће за само дванаест дана уживати у јединственом Lord of the Dance плесном спектаклу, који још од давне 1998. и извођења на чувеној Вембли Арени држи светски рекорд од 21 узастопне распродате представе. Након освајања позоришних хала широм света, попут Вест Енда и Бродвеја и обарања рекорда у броју продатих улазница, Lord of the Dance се враћа у београдски Сава Центар.
Вишеструко талентовани чланови ове уметничке трупе, београдској публици приказаће фантастичан микс музике и плеса, традиционалног и савременог. Расвета, специјални ефекти и најбоље светске акробате у савршено укомпонованој целини, приредиће спектакл за свачије очи, који ће публика дуго памтити. Light Show, стробови, РГБ ласери, пиротехника, специјалне машине за прављење магле, топови са конфетама и многи други специјални ефекти, заједно са великим ЛЕД видео зидом, саставни су део овог спектакла. Како овај шоу увек иде у корак са временом, за нову турнеју спремају се ефекти који су последња реч технологије и које до сада нико није имао прилике да користи.


Чувени свестрани уметник Мајкл Флетли предводиће уметничку трупу „Lord of the Dance“ на новој турнеји. Мајкл Рајан Флетли је прослављени плесач, кореограф, глумац, редитељ и продуцент. Током протекле две деценије осмислио је, продуцирао и наступао у неколико изузетно успешних представа, укључујући Feet of Flames, Celtic Tiger и његов најновији шоу Lord of the Dance.

Кратак видео о овом спектаклу:

 

Оставите одговор

Top