Налазите се овде

ЈАВНИ ПОЗИВ

Поштовани пријатељи, маме, тате, баке,  деке, чланови наше групе грађана „ПРАВДА ЗА ТАТЕ И ТАТА ЈЕ РОДИТЕЉ, грађани Србије

Позивамо вас да се придружите нестраначком, неполитичком већ породичном скупу у организацији неформалне групе грађана“ЈА ВОЛИМ МАМУ И ТАТУ “ из Београда.

Скуп је подршка породичним људима, свима који су на било који начин учествовали у повлачењу “ Образовних пакета“, са јасном поруком да НИЈЕ ГОТОВО док се не утврде одговорности!

ЗБОГ ПРИСУСТВА ДЕЦЕ, скуп ће бити максимално обезбеђен, подршком полиције и редарске службе.

Недавно је Министарство просвете, науке и тахнолошког развоја послало директорима основних и средњих школа „Образовне пакете” у којима се промовише лезбијство и хомосексуалност. Уз њих је послато и „Стручно упутсво за примену образовних пакета о теми сескуалног насиља у образовно-васпитним установама”. Њега је изразила „Група за заштиту од насиља и дискриминације” уз сарадњу Инцест траума центра. Али та „Група” и није ништа друго него Инцест траума центар под другим именом. Лезбијско-феминистички лоби има много начина камуфлаже.

„Инцест траума центар” је основан у Београду 1994. Човек би помислио да се ова организација бави инцестом. Али назив центра је свесна обмана. Не бави се инцестом. Случајеви инцеста код нас и у свету врло су ретки. Овај центар је лезбијска организација и бави се промоцијом женске хомосексуалности – лезбијства.

Чланице овог центра под „инцестом” не подразумевају сексуални однос међу сродницима – родоскврнуће, него сваки хетросексуални однос. Однос мужа и жене за њих је „инцест”. Траума за њих није инцест, него хетеросексуалност. Стога оне врбују жене, посебно младе девојке, за лезбијство. Говоре најружније ствари о мушкарцима, а породица је по њима најопасније место за децу.

Ова прича је једна од неколико, са стране 80 поменутог Образовног пакета. У првој, девојчицу од 9 година додирује очух „тако да јој је непријатно и збуњена је“, у другој је девојчицу која иде у први разред отац „миловао по телу и говорио да је воли највише на свету. Додиривао је по местима за које је учила у школи да су то „приватни делови тела“. Није знала шта да ради, јер је веровала да је отац воли.“ Нижу се приче „о сексуалном злостављању девојчица“, а поменута тема се обрађује уз песму Мирослава Мике Антића „Тајна“. Мике Антића, који је написао неке од најлепших стихова о љубави! Мало је, како видимо, потребно да се нормална ствар представи као нешто изопачено…

Да ли вам је сада јасно звог чега је донет закон о наводној „заштити жена“ од насиља у породици и сексуалног злостављања? Насиље у породици и сексуално злостављање, као и сваки други облик насиља, занемаривања и злостављања, и до сад је био забрањен законом. Да ли вам је сада јасније увођење овог закона?

Да ли вам је сада јасно због чега се више не пише као пре о насиљу над женама? Не? Зато што је већина прича била измишњена како би се извршио притисак на  јавност, да што лакше прихватимо наметнути закон.

Због чега се сада стално пише о насиљу над децом и злостављању детета? Због чега се уводи „ЗАШТИТНИК ДЕТЕТА“? Због чега се деци намеће пакет „сексуалног образовања“  написан од једне радикално феминистичке лезбејске НВО? Звог чега нам уче децу да је сваки физички контакт са дететом сексуално злостављање? Због чега нам уче децу да  је мажење деце, миловање детета сексуално злостављање,  а не знак љубави и пажње?

Да ли знате одакле толико прича? Због чега се толико пише о томе?  Одговор је СИНДРОМ КУВАНЕ ЖАБЕ!

Синдром куване жабе је израз који се користи за ситуацију када нека особа живи у условима који би требало да буду неприхватљиви или неиздрживи за њу, али она то не примећује зато што је у ту ситуацију дoспела постепено, привикавајући се на сваку појединачну промену,  а не нагло.

Жаба убачена у посуду испуњену врелом водом одмах из ње искаче. Уколико би се жаба убацила у посуду испуњену хладном водом,  она би ту остала. Ако бисте ту воду потом загревали веома лагано и постепено, жаба би у води остала и била би скувана.

Ми смо жабе, а досадашње писање медија хладна вода која се загрева веома лагано и постепено.

Лезбофеминистички лоби је јако моћан. Продро је и у Министарство просвете. Они немају никакве везе за „заштитом од насиља и дискриминације” него промовишу хомосексуалност.

Али то је заправо и логично. За лезбијке „насиље” је исто што и хетеросексуални однос. Дакле, лезбијска дружина која се бори против „насиља” бори се заправо против хетеросексуалних односа – односа између мушкараца и жена.

Сетите се тога кад год наиђете не групу која се бори против „породичног насиља”, „родно заснованог насиља”, „партнерског насиља” и томе слично. То су све лезбијске подвале. Не наседајте на њих. Те групе се заправо боре против хетеросексуалности. Лезбофеминистичке синтагме су обмане.

„Образовни пакети”, као и „Стручно упутство” које их прати немају никакве везе са инцестом, нити спречавањем било каквог насиља или дискриминације. Њихов циљ је разарање породица. То се чини најпре тиме што се промовишу хомосексуалност и друге сексуалне изопачености. То се чини и тиме што се у њима нон-стоп негативно говори о мушкарцима. Разбијање породице се вриши и супротстављањем дечака и девојчица. Чист лезбијки поглед на свет.

„Образовни пакети” представљају огољену лезбијска индоктринацију. То је лоше по себи. Једино што је добро у свему томе јесте то што је њима лезбијско-феминистички лоби разоткривен.

Њихов циљ је да створе нову, вештачку ЛГБТ популацију!  Циљ је одузимање наше деце, која ће бити дата на усвајање ЛГБТ популацији! Циљ је разбијање брака,  уништење породица и породичних вредности!

У сам врх система, налази се високо позиционирана група људи, која има интерес и циљ да се све ово спроведе!

Ово је бизнис, који се мери у више милијарди еура. Оваквим поступцима Министарство просвете, оваквим поступцима држава врши насиље над децом и породицом. На нама је да ли ћемо бити неми посматрачи, или ћемо нешто предузети поводом тога!

Позивамо на одговорност све одговорне у надлежном министарству, као и оставку министра Шарчевића и одговорних унутар министарства.

Mинистар просвете и Министарство, боље да раде на усвајању Алексиног Закона него да уводе којекакве уџбенике са порнографским садржајем, којима се промовише хомосексуалност.

Протест упозорења је замишљен као миран породични сверодитељски састанак, са циљем да се широј јавности предоче захтеви сабора родитељских и породичних удружења и појединаца. Незадовољство је првенствено усмерено против оног дела НВО који се наметнуо у готово свим институцијама и користи своју монополску позицију да утиче на доношење законских и подзаконских аката и спроводи своју рушилачку, антипородичну политику.

Какве су њихове намере, најбоље су показали наметањем скаредних „образовних пакета“ деци у школама и вртићима, у узрасту 3-18 година чиме су покушали да учине први „легалан“ корак у раној сексуализацији најмлађих у Србији.

Иако су спорни пакети „уклоњени“, они нису престали са својим активностима притисака на породицу са стварном или потенцијално могућом штетом по нашу децу и друштво.

То што је Министарство просвете повукло „пакете“, не значи да је завршена ствар, јер аутори тих истих пакета уз помоћ других НВО са широким овлашћењима делују  у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, институцији центара за социјални рад, Министарству здравља и шире.

Зато вас све позивамо, да се придружите овом породичном скупу,  и подржите очување породице и породичних вредности.

Бујић Горан,  испред неформалне групе грађана “ ПРАВДА ЗА ТАТЕ И ТАТА ЈЕ РОДИТЕЉ“.

Извор: ТВ Арс Медија

Оставите одговор

Top