Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > ХОРОР ,,КРУГОВИ 3″ ОД 2. ФЕБРУАРА У БИОСКОПИМА – САМО ЗА НАЈХРАБРИЈЕ

ХОРОР ,,КРУГОВИ 3″ ОД 2. ФЕБРУАРА У БИОСКОПИМА – САМО ЗА НАЈХРАБРИЈЕ

Задовољство нам је да вас обавестимо да хорор филм „КРУГОВИ 3“ од четвртка, 2. фебруара стиже на редовне репертоаре наших биоскопа.

Ново поглавље из вољене хорор франшизе КРУГ, приказиваће се у биоскопима Cineplex Ушће Shopping Center, Cineplexx Delta City Дворана Дома Синдиката, Рода  Cineplex, Tuckwood Cineplex,Арена Cineplex, (Нови Сад), CineStar Нови Сад, Cineplexх Ниш, Вилин Град (Ниш), Купина Филм (Ниш), Cineplexх Крагујевац Плаза, CineStar Зрењанин, CineStar Панчево, Кварт (Краљево), Екран (Сомбор), Арт (Ужице), ЛМ (Шабац), Културни центар (Јагодина), Cadmus Cineplex (Будва) и Cineplexx Mne Delta City(Подгорица).

Уколико смете, резервишите своја места на време!

unnamed
Млада жена ће се забринути за свог дечка кад он почне да истражује мрачну подкултуру која окружује мистериозни видео снимак у ком се каже да ће гледалац снимка бити убијен након седам дана. Она ће жртвовати себе да би спасила свог дечка и на тај начин ће открити нешто ужасавајуће: постоји „филм унутар филма“ који нико досад није видео.

Сви сте чули за легенду: Одгледате снимак, телефон зазвони и седам дана касније, умирете. Од 2002, осветнички дух Самаре Морган уносио је хаос у животе знатижељних душа које су имале ту несрећу да набасају на уклету видео касету.

unnamed (1)
“Круг” је био револуционарни филм који је увео потпуно нову врсту хорор филма,” каже режисер Ф. Хавијер Гутијерез. Није био препун крви и насиља, већ је сваки фрејм уносио језу у кости.”

Извор: Taramount филм

Оставите одговор

Top