Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > ГРИНЧОМАНИЈА ЗАВЛАДАЛА НАШИМ БИОСКОПИМА, АНИМИРАНИ ФИЛМ ГРИНЧ ПОГЛЕДАЛО ВЕЋ ПРЕКО 30 000 ЉУДИ

ГРИНЧОМАНИЈА ЗАВЛАДАЛА НАШИМ БИОСКОПИМА, АНИМИРАНИ ФИЛМ ГРИНЧ ПОГЛЕДАЛО ВЕЋ ПРЕКО 30 000 ЉУДИ

Протеклих дана биоскопске сале биле су пуне, свуда се могао чути смех малишана и њихових родитеља, а Гринч је постао наш омиљени анимирани јунак! Гринчоманија се шири, нико јој не може одолети, а то потврђује и чињеница да га је већ погледало нешто више од 30 000 гледалаца на територији Србије и Црне Горе! Преслатки зелени намћор Гринч је у овој топлој празничној причи окупио породице, насмејао све чланове и обезбедио прави угођај на великом платну. Уколико сте пропустили да погледате ово симпатично остварење, саветујемо вам да то учините што пре, и дочекате наступајуће празнике расположени и насмејани.

Како би сви на најбољи начин уживали у овој лепој и емотивној причи, филм се приказује у 2Д, 3Д и 4Д технологији, синхронизовано и титловано.

Universal Pictures и Illumination  представљају нам феноменалну анимирану авантуру, базирану на књижевним, празничним класицима доктора Суса. ГРИНЧ је прича о необичном мрзовољном цинику који креће у мисију да украде Божић, а чије се срце до краја те авантуре мења захваљујући необузданом духу девојчице која верује у Божић и чаролији празника. Духовит, топло и визуелно очаравајући филм причаће нам универзалну причу о празничном духу и несавладивој снази оптимизма.

Гринч живи усамљеничким животом у својој пећини, а једино ко му прави друштво је његов верни пас, Макс. Пећина је препуна изума и иновативних справа које задовољавању његове свакодневне потребе, а једино када среће своје суседе јесте када остане без хране и мора да иде до града у набавку. И сваке године, пред Божић, Гринча све више и више нервира све већа и светлија и гласнија празнична атмосфера. Када град објави да је у плану украшавање три пута веће јелке него до тада, Гринч схвата да је једино шта му преостаје, како би себи обезбедио мало мира и тишине, да украде Божић. Како би то извео, решио је да се маскира у Деда Мраза.

Трејлер филма „ГРИНЧ“ можете погледати путем линка:

 

И као што Гринч каже: „Никад није превише рано да те нервира Божић“.

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Top