Nalazite se ovde
Početna > Najave Događaja > FILMSKA PREMIJERA ,,ZONA ZAMFIROVA – DRUGI DEO“

FILMSKA PREMIJERA ,,ZONA ZAMFIROVA – DRUGI DEO“

 FILMSKA PREMIJERA PREMIJERA NAJVEĆEG SRPSKOG BLOKBASTERA

Sa ponosom predstavljamo film Zona Zamfirova – Drugi deo čiji smo zvanični distributeri za Evropsko tržište.

To je nastavak najgledanijeg filma svih vremena u Srbiji, Zone Zamfirove i nastavlja priču tamo gde je prvi film stao pre petnaest godina. Radnja je smeštena u period od ‎1905-1908 i prikazuje početak stvaranja savremenog srpskog društva kroz prizmu Zone, Maneta i velikog broja živopisnih likova koje su na platnu dočarali neki od najpoznatijih glumaca iz regiona. Pored Brankice Sebastijanović u ulozi Zone Zamfirove i Milana Vasića kao Maneta u filmu igraju: Milan Lane Gutović, Gorica Popović, Ljiljana Stjepanović, Nikola Ristanovski, Tanja Bošković, Branko Djurić, Ivan Bekjarev, Nela Mihailović i mnogi drugi.

Premijera Zone Zamfirove – Drugi deo je zakazana za 25.01.2017 u RIFFRAFF Kino Zurich, a publika u Cirihu će imati privilegiju da 28. i 29. januara prisustvuje jedinstvenoj prilici da film pogleda zajedno sa Brankicom Sebastijanović, Milanom Vasićem, producentskim i scenarističkim timom filma.

Od 26.01.2017 kreće distribucija u bioskopima širom Švajcarske: Dietikon (Cirih), Luzern, Bern, Bazel, Đeneva, Lugano, kao i u biskopima u Austriji, Nemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, Italiji, Švedskoj, Francuskoj…

 

Izvor:  Helse GmbH info@helse.ch

 

Ostavite odgovor

Top