Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > ФИЛМ НИКОЛЕ КОЈА “СТАДО” 24. НОВЕМБРА ПРЕМИЈЕРНО У НОВОМ САДУ У АРЕНИ CINEPLEX

ФИЛМ НИКОЛЕ КОЈА “СТАДО” 24. НОВЕМБРА ПРЕМИЈЕРНО У НОВОМ САДУ У АРЕНИ CINEPLEX

Редитељски  првенац  Николе Која, филм СТАДО, имаће новосадску премијеру 24. новембра у Арени Cineplex са почетком у 20:30 часова. Очекује се долазак бројне ауторске и глумачке екипе филма која ће се поклонити новосадској публици и представити им се и током шетње црвеним тепихом.

stado-glavna-cetvorka-filma-stado

СТАДО је урнебесна сатирична комедија о животу иза камере. Често већа драма претходи филмској или телевизијској драми коју гледамо. Неизлечиви ентузијасти, слепи за објективне околности, стављају на коцку своју егзистенцију у жељи да направе велико уметничко дело. Ово је прича која може бити испричана на много језика и у много држава, па чак и у много различитих времена. До сјаја и бљештавила црвеног тепиха на свечаној премијери не долази се путем посутим ружама, већ компромисима, борбом, па и пактом са ђаволом, ако је потребно. Може се рећи да је СТАДО засновано на истинитој причи и на причи која се у овом тренутку одвија око неког сличног пројекта и одвијаће се док постоје уметници и док постоји држава.

stado-nikola-kojo-i-zoran-cvijanovic-kao-kolja-i-cveja

Глумачку четворку која својим талентом и искуством носи овај филм чине Никола Којо, Зоран Цвијановић, Весна Тривалић и Наташа Нинковић, а део СТАДА су и Срђан Тимаров, Никола Ђуричко, Војин Ћетковић, Петар Стругар, Горан Радаковић, Марко Гверо, Данијела Врањеш, Христина Поповић, Никола Пејаковић, Бојан Димитријевић, Никола Вујовић, Бранислав Трифуновић, Милош Самолов и многи други. Режију филма потписује Никола Којо уз супервизију Горана Гајића, док је сценарио писао Небојша Ромчевић.

stado-petar-strugar-i-vesna-trivalic

„Стадо је метафора за све нас глумце, па и за народ и начин на који у животу срљамо и понекад се не бранимо од препрека. “ НИКОЛА КОЈО

Извор: Арена Cineplex

Оставите одговор

Top