Налазите се овде
Почетна > Култура > ЕЛЗА И ЗАЛЕЂЕНИ ХАНС

ЕЛЗА И ЗАЛЕЂЕНИ ХАНС

Новогодишња представа за децу „Елза и залеђени Ханс“ стиже у Нови Сад да обрадује децу и направи за њих несвакидашњу празничну чаролију! Представа рађена по мотиву Андерсенове бајке и цртаног филма „Залеђено краљевство“, биће одржана 26. децембра у Амфитеатру СПЦ „Војводина“ са почетком у 17 сати.

Улоге Елзе и Ане, Кристофа и Ханса тумаче глумци: Јована Петронијевић, Нина Граховац, Јован Љубеновић, Саша Ђурашевић. Улазнице за представу су већ у претпродаји Гигстикс – а и цена је 990,00 динара.

Радња представе са ликовима из цртаних филмова који су омиљени међу децом, дешава се у граду Аренделу где живи принцеза Елза са њеном млађом сестром Аном. Елза, покушавајући да се ослободи своје моћи, да све што пожели претвори у снег, успева да заледи Ханса и Кристофа. Све ликове, деци ће, на комичан и њима примерен начин, представити снешко Олаф. Главна порука представе која је интерактивна и на разне начине комуницира са децом,  јесте стална тежња да добро буде јаче од зла и да добро увек на крају побеђује зло.

 

ИЗВОР: ТВ АРС МЕДИЈА

Оставите одговор

Top