Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > БИТКА ЗА ПАЦИФИК – ПОБУНА“ ОД ДАНАС У БИОСКОПИМА

БИТКА ЗА ПАЦИФИК – ПОБУНА“ ОД ДАНАС У БИОСКОПИМА

Синоћ је у биоскопу Cineplexx UŠĆE Shopping Center одржана премијера акционог спектакла „БИТКА ЗА ПАЦИФИК – ПОБУНА“ (ПАЦИФИЦ РИМ: УПРИСИНГ)!

Присутни посетиоци у холу биоскопа имали су прилику да преко таблет уређаја управљају роботима које је обезбедио Кликер – Центар за креативно размишљање, да виде на лицу места како функционише 3Д штампач, који су обезбедили пријатељи из 3Д Републике као и да се информишу о свему што их занима из света роботике код представника фирме Диллон Д.О.О. и студената Електротехничког факултета у Београду.

Одушевљење бројних фанова изазвало је појављивање познатих Youtubera који су били на премијери. Бака Прасе, Цхода, Делић, Ђуђа Лик, Мудролије са Twittera и екипа Балкан Тубе Феста дружили су се са публиком у холу биоскопа, а после тога уживали у 3Д пројекцији филма „БИТКА ЗА ПАЦИФИК – ПОБУНА“.

Премијери филма присуствовао је и млади уметник из Сарајева, Адис Куткут, који је имао прилику да ради на филму, као сyнтх программер, који у процесу прављења музике за филм ради с главним музичким продуцентом, с циљем да музику за филм обогати разним музичким фразама како би она постала комплетна.

 

Филм „БИТКА ЗА ПАЦИФИК – ПОБУНА“ од данас је на редовном репертоару свих биоскопа: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx БИГ Београд, Рода Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Раковица, Фонтана, Културни центар Београд, Arena Cineplex (Нови Сад), CineStar (Нови Сад), Cineplexx (Ниш), Cineplexx Крагујевац Plaza, CineStar (Зрењанин), CineStar (Панчево), Вилин Град (Ниш), Кварт (Краљево), Eurocinema (Суботица), Александар Лифка (Суботица), Екран (Сомбор), Арт биоскоп (Ужице), Лесковачки културни центар, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Cineplexx МNЕ Delta City (Подгорица) и Cadmus Cineplex (Будва), Cinema 123 (Никшић).

Оставите одговор

Top