Налазите се овде
Почетна > Туризам > Манифестације > 4. ФЕСТИВАЛ ЗАНАТСКОГ ПИВА ОД 23. ДО 24. ЈУНА У НОВОМ САДУ

4. ФЕСТИВАЛ ЗАНАТСКОГ ПИВА ОД 23. ДО 24. ЈУНА У НОВОМ САДУ

Четврти новосадски фестивал занатског пива биће одржан у СКЦНС Фабрика и у клубу The Quarter, 23. и 24. јуна 2017.

Током два дана фестивала, чији програм почиње већ преко дана од 15 часова и траје до 1 после поноћи, представиће се 20 излагача на чијим ћемо штандовима имати прилику да пробамо оригинална и квалитетна пива различитих стилова (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…). Фестивал нуди и занимљива предавања на тему занатског пиварства, када ћете моћи да ступите у контакт са пиварима који праве најбоља пива у регион и учествујте у грађењу и ширењу културе занатског пива на овим просторима. Пратећи програм фестивала чине музички програм, предавања и радионице. Посетиоцима омиљени кутак остаје на истом месту – food corner ће понудити праве укусе који се слажу са крафтпиварском културом, а које ће пружити Index House i Scarpeta. Новина на овогодишњем фестивалу је Homebrewing corner где можете да се дружите са кућним пиварима и бесплатно дегустирате њихова пива док трају залихе, док ће музички део програма обојити бројни бендови и диџејеви.


И ове године пивопије ће уживати у најразличитијим укусима пива бројних излагача као што су ДОГМА, CROW, RAZBEERBRIGA, SINDIKAT, 3BIR, TRON, BLACK TURTLE, BRAUHAUS, ЈУЖНИ ВЕПАР, КАБИНЕТ, КНЕЗ, КОРС, КУМ, ZEBREW, КОМПАС, DILEMMA, BASH ПИВО и ЦАРСТВО ПИВА који ће премијерно представити своја пива и многи други.

Првог дана фестивала чека нас велико изненађење. Наиме, самозване „дипломате“ фиктивне државице Либерланд на седам квадратних километара спорне територије на граници Србије и Хрватске, долазе из Чешке како би посетили фестивал и промовисали прво национално пиво – Liberbeer, „пиво са укусом слободе“!


Излагачи ће се борити за титулу најбољег пива фестивала а публика ће имати прилику да учествује у анкети, чији ће резултати гласања бити приказивани на сваких сат времена током трајања фестивала. Поред анкете публике, први пут ће у арбитражи учествовати и комисија састављена од стручњака из региона који ће у току фестивала прогласити победника.


Куповина пива на фестивалу врши се искључиво фестивалским новцем – ваучерима. Фестивалски новац ће бити у апоенима 10, 20, 50, 100 и 200. Сваки посетилац ће на самом фестивалу моћи да купи ваучере са којим ће после моћи да купује пиво од излагача и храну у оквиру фестивалске зоне. Посетиоци би требало да искористе све ваучере јер рефундација неискоришћених ваучера није могућа. Ваучери са прошлог издања фестивала неће важити на предстојећем. Цену пива на самом фестивалу одређују излагачи.

Једнодневне улазнице по промотивној цени износе 300 динара, док ће на дан фестивала износити 500 динара, уколико до тада не буду распродате.  Комплет улазница за оба дана у претпродаји износи 500 динара. Уз сваку купљену улазницу, на самом фестивалу добијате стаклену часу у коју можете сипати пива и уживати у великом избору пива од преко 20 занатских пивара из Србије и региона. Улазнице се могу набавити путем Гигстикс продајне мреже.

Број улазница је ограничен!

Извор: Фестивал пива Нови Сад

Оставите одговор

Top